Self Tanning Drops

Osta tämä
  • 38,00 € EUR
100% SSL Secure

Ihastuttava uutuus jolla on helppo saada aikaan luonnollinen rusketus. Itseruskettavaa levitetään joko sellaisenaan iholle tai mikäli lopputuloksesta toivotaan luonnollisempaa, voiteeseen sekoitettuna.

Kaunis, terve rusketus BIODROGA-itseruskettavilla tipoilla!

Innovatiivisten itseruskettavien tippojen ansiosta BIODROGA tarjoaa kesänrusketuksen hetkessä - ilman aurinkoa. BIODROGA-itseruskettavia tippoja voidaan käyttää optimaalisen luonnollisen kesän rusketuksen saamiseksi tai jo olemassa olevan rusketuksen ylläpitämiseksi.

BIODROGA-itseruskettavat tipat sisältävät täydellisesti yhteen sopivan raaka-aine yhdisteen luonnollisen näköiselle kullanruskealle iholle - dihydroksiasetoni (DHA) ja erytruloosi. DHA ja erytruloosi ovat sokerin kaltaisia aineita. DHA ja erytruloosi reagoivat iholle levitettynä sarveiskerroksen (solukerros) solujen, vapaiden aminohappojen ja proteiinien kanssa. Tämä reaktio saa aikaan ruskeita pigmenttejä, ns. melaniinia, ja saa ihon näyttämään ruskettuneelta.

Kaunis rusketus katoaa muutaman päivän kuluttua tippojen käytön lopettamisesta. Jatkuvaa luonnollista rusketusta varten tippoja tulee käyttää säännöllisesti, halutusta rusketuksen syvyydestä riippuen.

Käyttöohjeet:
Nopea ja voimakas rusketus saadaan itseruskettavilla tipoilla kasvoille, kaulalle ja dekolteelle, kun se levitetään iholle illalla ennen hoitovoiteita. Saadaksesi hienovaraisen, asteittain syvenevän rusketuksen, sekoita suosikkivoiteesi kanssa muutama tippa kämmenelläsi ja levitä tasaisesti.
Tuote ei sisällä UV-suojaa! Sen takia osta lisäksi Sun Protection Drops SPF 50